Carbonara – Nå med Bacon

Du tar 4 eggeplommer, 3 eggehviter og blander i 250g mozzarella ost. Kvern litt pepper i dette og rør rundt.

Så tar du en kjele vann med litt salt i, og setter dette til koking.

Så tar du 500g bacon og fjerner den ytterste hinna, del stykket opp i grove biter og legg dette i stekepanna.
La baconet steke til det nærmer seg svart. Steng varmen. Fjern 1-2 spiseskjeer med fett.

Hiv oppi 500g spagetti i det kokende vannet og la det koke til spagetti en er ferdig.

Sil av 95% av vannet, og hell resten oppi stekepanna.
Rør raskt alt sammen med egget og osten. Rør som faen. Du vil ikke ha eggerøre….

Du har nå en nydelig bacon rett…

Fruen likte det veldig godt.

Når proffene gjør det Fire to Fork

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.