Liten erfaring 2 – På tur med camper på bil.

Var litt kjølig 2 siste netter. 12grader.Første natt kjørte jeg cpap på 14 grader slangevarme, og fukter på step 1.

Våknet på natta med vann rundt nesa. Det hadde kondensert noe helt utrolig. Jeg hadde valget mellom å sette opp temperaturen på slangen, som hadde kostet strøm, eller slå av fukter og varme.

Jeg gjorde det siste. Slo av varme og fukt. Natta var alerede ødelagt, så jeg var ikke helt våken dagen etter og sov en lang middagslur (dyp søvn)Batteriet var nede i 12,2v (startstrøm var 12,7/55ah deep cycle) så batteriet er uansett klart til utskifting.

I natt kjørte jeg uten varme og fukt, og sov tungt og godt. Våknet ikke før ryggen sa at det var nok søvn nå….😁

Fikk dessverre ikke målt laveste strøm, da solsellepanelet var i full gang med å lade.

Så, hva er neste for meg? Når batteriene endelig svikter, så setter jeg inn 280ah lithium. Da har jeg strøm nok til flere dager hvor jeg står stille, og har overskyet vær. Prismessig vil dette være mest økonomisk når du tar komfort inn i prisen.. 😁😁🤟👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.